Trener teamet er styrket!

 

 

Det er med stor glede at vi ønsker å introdusere dere for to nye tilskudd til trenerteamet vårt: Robert Gustafsson og Ludwig Boos Eek. Disse talentfulle og erfarne trenerne vil bidra til å styrke vårt tennismiljø og utvikle våre spillere på alle nivåer.

Robert har en imponerende bakgrunn innen tennis, med en 6-årig profesjonell karriere på Future-, Challenger- og ATP-nivå. Han har også betydelig erfaring som trener og har jobbet ved anerkjente tennisinstitusjoner.

Robert har jobbet som trener ved Stavanger Tennisklubb tidligere, hvor han har fått verdifull erfaring med klubben og dens medlemmer. Han har også hatt stillinger som landslagstrener for Norges Tennisforbund og hovedtrener ved Riksidrottsgymnasiet i Lidköping, som er tilknyttet Svenska Tennisförbundet, trener ved WANG Toppidrett i Oslo, og sist som sportslig leder ved Snarøya Tennisklubb.

I tillegg har Robert vært involvert i internasjonale prosjekter, blant annet ved ATP/WTA-spillerne på Schüttler/Waske Tennis University i Tyskland og Mouratoglou Tennis Academy i Frankrike, hvor han jobbet med “Champseed” og “Pro Team”. Han har også hatt gleden av å være personlig trener for velkjente WTA-spillere som Alize Cornet, Clara Tauson og Johanna Larsson.

 

Ludwig Boos Eek, 24 år gammel, er en engasjert tennisspiller med en lang historie i Moss Tennisklubb. Han har vært aktiv siden en ung alder og har deltatt i mange turneringer både nasjonalt og internasjonalt.

Ludwig startet sin karriere som assistenttrener i Moss Tennisklubb og har etter hvert avansert til å bli hovedtrener for både rekrutt- og konkurransespillere. Han har dedikert seg til å veilede og utvikle unge talenter, og hans engasjement har vært avgjørende for klubbens suksess.

Han har også fullført trener 2-kurset fra Norges Tennisforbund, som har gitt ham en solid faglig bakgrunn innen trening og utvikling av spillere. Denne kunnskapen har han benyttet i sitt arbeid med tennisskoler og voksenkurs, hvor han har bidratt til å øke interessen for tennis blant ulike aldersgrupper.

I tillegg til sin erfaring i Moss Tennisklubb har Ludwig også hatt muligheten til å jobbe ved Snarøya Tennisklubb i ett år, der han spesialiserte seg i å trene konkurransespillere. Dette har gitt ham verdifull erfaring med høytytende spillere og utviklingen av deres ferdigheter.

 

Med ankomsten av Robert og Ludwig, er vi overbevist om at vi er på rett vei til å bygge et enda sterkere tennismiljø her i Stavanger. Sammen vil de jobbe for å utvikle våre spillere og fremme en kultur av hardt arbeid, engasjement og lidenskap for tennis.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å ønske Robert Gustafsson og Ludwig Boos Eek hjertelig velkommen til Stavanger Tennisklubb. Vi er sikre på at de vil bidra til å skape spennende og utfordrende treningsmuligheter for oss alle.

 

Vi gleder oss!!!