Kjære medlemmer av Stavanger Tennisklubb

 

Vi ønsker dere en strålende sommer og håper at dere nyter ferien til det fulle. Denne meldingen kommer som en sommerhilsen fra klubben, samtidig som vi ønsker å informere dere om noen viktige oppdateringer.

Marius Tangen, vår dyktige trener for konkurransespillere i Stavanger Tennisklubb, har bestemt seg for å avslutte sin stilling etter 8 år. Vi vil gjerne takke Marius for hans utrolige innsats og dedikasjon til klubben i løpet av disse årene.

Marius har vært en uvurderlig ressurs for våre konkurransespillere. Hans ekspertise, profesjonalitet og evne til å motivere og inspirere utøverne har bidratt til deres individuelle vekst og suksess på banen. Marius har veiledet dem gjennom trening, turneringer og mentalt fokus, og har vært en uvurderlig støtte for å utvikle deres ferdigheter.

Vi vil savne Marius’ entusiasme, faglige kompetanse og dedikasjon til utviklingen av våre konkurransespillere. Han har vært en viktig rollemodell og mentor for mange, og har bidratt til å bygge et sterkt konkurransemiljø i klubben.

Vi ønsker Marius lykke til videre i hans fremtidige karriere og personlige prosjekter. Vi er sikre på at hans talent og engasjement vil føre ham til nye høyder. Marius vil alltid være velkommen tilbake til Stavanger Tennisklubb, og vi håper at han vil fortsette å være en del av vår tennisfamilie på en eller annen måte.

Tusen takk, Marius, for dine fantastiske 8 år som trener i Stavanger Tennisklubb. Du har hatt en betydningsfull innvirkning på våre utøvere, og vi er takknemlige for alt du har bidratt med.

I lys av Marius’ avgang er vi allerede godt i gang med å finne en passende erstatter. Vi legger stor vekt på å finne en kompetent og engasjert trener. Vi vil oppdatere dere så snart vi har funnet en ny trener, og vi er sikre på at det nye tilskuddet til teamet vårt vil være en verdifull ressurs for klubben.

 

Vi holder stengt i resepsjonen uke 28,29,30 og 31.  Om behov for strenging ta kontakt pr mail : ole@stavangertk.no eller christina@stavangertk.no

 

Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake etter ferien, og vi håper at dere får en fantastisk sommer fylt med solskinn, avslapning og gode tennismatcher 😉

 

Med vennlig hilsen

 

Stavanger Tennisklubb