Voksnespillere.

Her finner du alt du trenger rundt voksentennis tilbudet i klubben.

Høsten 2021

Påmelding for høsten åpner snart. Alle som i dag går på kurs vil få beskjed når påmeldingen åpner. Er du ny kan du melde deg på venteliste og da vil du også få beskjed når vi åpner for påmelding. 

Våren 2021

Alle semesterkurs er fulle. Under finner du link til venteliste. 

Ønsker du å melde deg av semester kurs bruker du knappen under. 

Hva er STKs voksenstennis

STK tilbyr tenniskurs for voksne medlemmer i alle aldre og nivå. Vi har ca. 150 spillere fordelt på forskjellige kurs ukentlig. Kursene er delt inn etter nivå og sosiale ønsker.  Vi tilbyr 4-manns, 6-manns og spill-grupper. I tillegg til ukentlige kurs kan våre medlemmer melde seg på våre drop in treninger, sosiale spill samlinger, søndagstennis, turneringer og andre festligheter. Klubben jobber hele tiden med å forbedre det sportslige tilbudet og i samarbeid med sosialkomiteen arrangere flere kjekke sosiale aktiviteter. For å delta på semesterkurs skal man minst ha gått 6-timers introkurs i klubben eller har spille erfaring fra andre steder.

Vi har hatt veldig stor påmelding i år. Og vi trenger litt mer tid til å få kabalen på plass. Tidene blir lagt ut her så fort de er klare.

Semester start 24.08.2020

Samlinger

Turneringer

Medlemsfest

Våre tenniskurs følger skolekalenderen, starter i august og slutter i juni. Påmeldingsfrist for semesterkurs er 30. mai via påmeldingsskjema som du finner i menyen til venstre. Når man har fått plass på kurs har man reservert plassen i et år. Første faktura blir utsendt på høsten for høstens semester, ønsker du å si opp plassen må du gjøre dette før jul. Faktura for våren blir sendt ut i januar.

Skulle du være uheldig å få en skade, bli syk eller må flytte så løser vi dette på en god måte ved innsending av dokumentasjon.

Ansvarlig

Se også info om