Voksnespillere.

Her finner du alt du trenger rundt voksentennis tilbudet i klubben.

Høsten 2020

Alle semesterkurs er fulle. Under finner du link til venteliste. 

Ønsker du å melde deg av semester kurs bruker du knappen under. 

Hva er STKs voksenstennis

STK tilbyr tenniskurs for voksne medlemmer i alle aldre og nivå. Vi har ca. 150 spillere fordelt på forskjellige kurs ukentlig. Kursene er delt inn etter nivå og sosiale ønsker.  Vi tilbyr 4-manns, 6-manns og spill-grupper. I tillegg til ukentlige kurs kan våre medlemmer melde seg på våre drop in treninger, sosiale spill samlinger, søndagstennis, turneringer og andre festligheter. Klubben jobber hele tiden med å forbedre det sportslige tilbudet og i samarbeid med sosialkomiteen arrangere flere kjekke sosiale aktiviteter. For å delta på semesterkurs skal man minst ha gått 6-timers introkurs i klubben eller har spille erfaring fra andre steder.

Vi har hatt veldig stor påmelding i år. Og vi trenger litt mer tid til å få kabalen på plass. Tidene blir lagt ut her så fort de er klare.

Semester start 24.08.2020

Samlinger

Turneringer

Medlemsfest

Våre tenniskurs følger skolekalenderen, starter i august og slutter i juni. Påmeldingsfrist for semesterkurs er 30. mai via påmeldingsskjema som du finner i menyen til venstre. Når man har fått plass på kurs har man reservert plassen i et år. Første faktura blir utsendt på høsten for høstens semester, ønsker du å si opp plassen må du gjøre dette før jul. Faktura for våren blir sendt ut i januar.

Skulle du være uheldig å få en skade, bli syk eller må flytte så løser vi dette på en god måte ved innsending av dokumentasjon.

Ansvarlig

Se også info om