Barn 4 – 12 år .

Generell informasjon rundt barnetennis for nye spillere,

Høsten 2022 og våren 2023

Vi har for tiden veldig stor pågang og har ventelister for alle aldre og nivå. Ønsker du å melde deg på venteliste kan du gjøre det her.

Hvordan komme i gang? 

Klikk på en av de fem bildene nedenfor for å komme til påmeldingsskjema og tilhørende informasjon til de ulike tilbudene vi har for nye barn.

Dersom barnet er 4-5 år, er eneste tilbud vi har «Tennislek.»

For aldersgruppen 6-12 år, er det i hovedsak tre måter å starte på:

  • Sommercamp
  • Introkurs
  • TFO

Felles for alle tre oppstartsvarianter er at vi i klubben gjør vårt beste for at det skal bli en god start som frister til videre spill!

Sommer og høst er de beste tidspunktene å starte på. Vi har alltid stort innrykk av nybegynnere i uke 34/35, men det finnes også noen muligheter resten av året. De som ikke får plass i uke 34/35, kan komme med på introkurs som vi setter i gang i november, januar eller mars.

Kort beskrivelse av sommercamp, introkurs og TFO:

Sommercamp tilbys i uke 26, 27, 32 og 33. Mange får sitt første møte med tennis i løpet av sommerferien når vi arrangerer sommercamp. Her får man spille masse tennis i løpet av en intensiv uke, sammen med mange andre aktiviteter. Aktivitet fra kl. 9-15, barnepass fra 8-9 og 15-16. Les mer om sommercamp.

De fleste barn starter med en ny fritidsaktivitet på høsten når et nytt skoleår starter. Hver høst starter mange nye på TFO, som er vårt tennisprogram for barneskoleelever hverdager kl. 14-16. TFO følger skolekalenderen og har hovedinnrykk i uke 34. Velg antall dager, og man beholder plassen i ett skoleår inntil plassen sies opp. Les mer om TFO.

Introkurs er et kort og intensivt kurs. For aldersgruppen 6-9 år går kurset over seks uker, totalt 12 timer. For aldersgruppen 10-13 år varer kurset én helg, totalt fem timer.

6 ukers-kursene starter i uke 35 og går fram til høstferien, eller i uke 2 og fram til vinterferien. Ved stor pågang og ledig kapasitet kan vi noen ganger sette i gang introkurs i november og/eller mars også.  Les mer om kursprogrammet vårt og sjekk kurskalenderen.

Hva trenger man av utstyr?

* Treningsklær (det du er komfortabel med)
* Tennissko (flate, lyse såler som har lav friksjon og ikke sverter)
* Racket (racket kan lånes under introkurs / sommercamp / TFO)
* Vannflaske

Hva koster det å delta? 

Prisinformasjon finner du sammen med informasjon om det aktuelle treningstilbudet. I tillegg har vi laget en prisoversikt som dekker de fleste treningstilbudene. PRISOVERSIKT

Faktura blir sendt til din e-post.