Neste kurs

Høsten 2020

Uke 38-44 (introkurs)

Uke 45-51 (kurs 2)

Våren 2021

Uke 1-6 (introkurs)

Uke 7-12 (kurs 2)

Med forbehold om endringer.

Påmeldingsskjema finner du lenger nede på siden

Høsten 2020 og våren

Stor pågang på alle klubbens aktiviteter. Under finner du link til venteliste. 

Vi trener racketkontroll, ballkontroll, ballferdigheter med og uten racket, koordinasjon, mottaks- og kasteferdigheter. Målet er å kunne bli i stand til å spille med partner eller med trener.

Kurs 2 er for de som fortsetter etter introkurset, og for de som har litt kurserfaring fra tidligere, evt. har spilt såpass mye på egenhånd at man er i stand til å spille med partner.

Kurs 3 bygger videre der kurs 2 slapp, og er siste steg før deltagelse i klubbgrupper. (STKs Tennisunivers)

Målet med introkurs, kurs 2 og kurs 3 er å klare Rød 1. Når man har fått Rød 1-diplom, får spillerne Rød 2-oppgaver og trener fram mot Rød 2-nivå.

Med unntak av weekend-kurs, som tilbys barn og ungdom fra 11 år og oppover. er kursene lagt opp til å gå over seks uker – to treninger pr. uke, totalt 12 timer.

Viktig informasjon: 

  • Med forbehold om tilstrekkelig antall påmeldinger (4-6 deltagere pr. kurs)
  • All deltagelse krever skriftlig påmelding fra deltager og bekreftelse fra administrasjonen. Vi vil alltid sende ut praktisk informasjon pr. e-post til deltagere i forkant av alle nye kurs.
  •  Flere kurs enn det som er satt opp kan bli aktuelle avhengig av trenerkapasitet.
  • Vi gjennomgår venteliste fortløpende og vil tilstrebe at ventetiden blir så kort som mulig.
  • Pris for 12 timers kurs er 1680 kr.
  • Kurs inntil 12 timer krever ikke medlemskap. Skal man gå på kurs/treningsopplegg som har en varighet mer enn 12 timer, må man være medlem for å kunne delta.

NB! Man kan ikke møte opp uten å ha fått bekreftelse på plass. Vi sender alltid ut bekreftelse av plass og informasjon om kurset til de som er påmeldt i forkant av kurset. 

Ansvarlig

Henning Frøystein