Høsten 2022 og Våren 2023

Stor pågang på alle klubbens aktiviteter. Under finner du link til venteliste. 

Vi trener racketkontroll, ballkontroll, ballferdigheter med og uten racket, koordinasjon, mottaks- og kasteferdigheter. Målet er å kunne bli i stand til å spille med partner eller med trener.

Kurs 2 er for de som fortsetter etter introkurset, og for de som har litt kurserfaring fra tidligere, evt. har spilt såpass mye på egenhånd at man er i stand til å spille med partner.

Kurs 3 bygger videre der kurs 2 slapp, og er siste steg før deltagelse i klubbgrupper. (STKs Tennisunivers)

Målet med introkurs, kurs 2 og kurs 3 er å klare Rød 1. Når man har fått Rød 1-diplom, får spillerne Rød 2-oppgaver og trener fram mot Rød 2-nivå.

Med unntak av weekend-kurs, som tilbys barn og ungdom fra 11 år og oppover. er kursene lagt opp til å gå over seks uker – to treninger pr. uke, totalt 12 timer.

Viktig informasjon: 

  • Med forbehold om tilstrekkelig antall påmeldinger (4-6 deltagere pr. kurs)
  • All deltagelse krever skriftlig påmelding fra deltager og bekreftelse fra administrasjonen. Vi vil alltid sende ut praktisk informasjon pr. e-post til deltagere i forkant av alle nye kurs.
  •  Flere kurs enn det som er satt opp kan bli aktuelle avhengig av trenerkapasitet.
  • Vi gjennomgår venteliste fortløpende og vil tilstrebe at ventetiden blir så kort som mulig.
  • Pris for 12 timers kurs er 1680 kr.
  • Kurs inntil 12 timer krever ikke medlemskap. Skal man gå på kurs/treningsopplegg som har en varighet mer enn 12 timer, må man være medlem for å kunne delta.

NB! Man kan ikke møte opp uten å ha fått bekreftelse på plass. Vi sender alltid ut bekreftelse av plass og informasjon om kurset til de som er påmeldt i forkant av kurset. 

Ansvarlig

Henning Frøystein