TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Messe i tennishallene 31.03 - 08-04

Messe i tennishallene 31.03 - 08-04

Tennishallene må dessverre holdes stengt fra ettermiddagen 31.03 og til og med 08.04 april grunnet messe. Stavanger Tennisklubb ble ikke informert før nylig at Stavanger kommune i oktober 2018 inngikk avtale om utleie til Stavanger Forum om bilmesse i april 2019. Kommunen beklager dette har strammet opp prosedyre rundt søknader om messer i Tennishallen. Som klubb beklager vi at dette skjer og ber om forståelse for at informasjonen kommer så sent. VI håper været er bra på denne tiden slik at vi kan benytte oss av utebanene og få gjennomført alle kurs som normalt. Mer informasjon om dette kommer når vi nærmer oss datoen.

Skrevet av Cezar Johansson den 13.02.2019

Tennishallene må dessverre holdes stengt fra ettermiddagen 31.03 og til og med 08.04 april grunnet messe. Stavanger Tennisklubb ble ikke informert før nylig at Stavanger kommune i oktober 2018 inngikk avtale om utleie til Stavanger Forum om bilmesse i april 2019. Kommunen beklager dette har strammet opp prosedyre rundt søknader om messer i Tennishallen.  

Som klubb beklager vi at dette skjer og ber om forståelse for at informasjonen kommer sent. 

VI håper været er bra på denne tiden slik at vi kan benytte oss av utebanene og få gjennomført alle kurs som normalt. Mer informasjon om dette kommer når vi nærmer oss datoen.

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter