TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Ungdomstennis

Her en oversikt over muligheter dersom man er nybegynner mellom 13 og 19 år.

Skrevet av Henning Frøystein den 03.07.2018

Hvordan komme i gang?

De faste treningene for ungdom er delt inn etter ferdighetsnivå. Vi har ungdommer som har trent flere ganger i uken i mange år, og vi har ungdommer som nesten nettopp har startet. Det er rom både for de som vil trene en gang i uken og de som ønsker å utvikle seg som tennisspiller.

Nybegynnere må starte med kurs for å lære det aller mest grunnleggende. Vi tilbyr introkurs som går over en helg. Weekend-kursene er på seks timer; hvorav to timer fredag, to timer lørdag og to timer søndag. Dette gir en intensiv innføring og gir et bedre utgangspunkt for videre spill.

Vi anbefaler normalt to weekend-kurs som minimum. Den første helgen fokuserer i hovedsak på momenter som gir ballkontroll. Hovedfokus er forehand og spillets regler. Backhand og serve blir introdusert, men ikke vektlagt. Den andre helgen skal gjøre spillerne mer rustet til å klare seg på en større bane, dvs. vi trener på kraftmomenter ved å aktivere kroppen i større grad. Målsetning er å sette ballen i spill med serve, og kunne holde ballen i spill både med forehand og backhand.      

Når går kursene? 

Se vår kurskalender her

Hvordan bli med? 

Fyll ut og send inn påmeldingsskjema. Vi tar imot påmeldinger hele året. Sjekk kurskalender for å se når vi arrangerer weekend-kursene. Vi setter opp kurs etter behov og kapasitet. 

Alle påmeldte blir kontaktet. Først når man blir kontaktet, får man vite når man blir tildelt plass. Noen ganger kan det være litt ventetid, men vit at vi jobber iherdig for å gi et godt tilbud til alle. 

Her en oversikt over gjeldende påmeldingsskjema.

Er man usikker på hva man skal melde seg på/hvilket påmeldingsskjema man skal benytte, kan man enten kontakte resepsjonen eller ansvarlig for gjeldende aldersgruppe:  

Ungdomstennis-ansvarlig: Henning Frøystein

Slik er prosessen:

1. Send inn påmelding
2. Vi registrerer påmelding
3. Vi sender ut tilbud om plass
4. Du bekrefter at du tar imot plassen
5. Faktura blir sendt ut
6. Kurset starter og gjennomføres
7. I etterkant av kurset sender vi ut informasjon om veien videre
8. Du bekrefter om du vil være med videre slik forløpet er skissert
9. Ved endt sesong, må man alltid melde seg på ny sesong. Sesongen går fra medio august til medio juni. Påmeldingsfrist pleier å være 15. april for TFO og 15. mai for andre treninger.   

Når kan man få fast treningstid? 

Det er i hovedsak kun viderekomne som får tilbud om fast treningstid. Nybegynnere må først delta på introkurs. Kurstidene står i kursinvitasjonen. Kursdeltagerne blir i etterkant av kurset tilsendt informasjon om veien videre. 

VELKOMSTINFORMASJON - hva trengs av utstyr osv. 

Vi har her samlet informasjon beregnet for nye barn og ungdommer   

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter