TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Påmelding sommercamp 2017

Påmelding sommercamp 2017

Påmelding til våre fire sommercamper er herved åpnet.

Skrevet av Henning Frøystein den 10.05.2016

I år går påmelding til sommercamp gjennom vårt nye system SENSERIO.

Alders gruppen for nybegynnere er 7 -14år.  Yngre spillere som går på kurs hos oss kan melde seg på men ta kontakt med henning@stavangertk.no først.  


Slik gjør du det:

  1. Hvis den som skal meldes på allerede har en bruker i Senserio kan du lese punkt 3 og logge deg inn.

  2. Hvis du skal betale for en som ikke er registrert i Senserio må du registrere en ny brukerNB: Alle medlemmer/spillere må ha en egen bruker. Det betyr at om du skal registrere medlemskap eller betale for ditt barn og han/hun ikke har en egen e-post, må du opprette dette da du ikke kan registrere flere brukere på samme e-postadresse. Har du problemer med å opprette bruker ta kontakt med cezar@stavangertk.no så får vi løst det med en gang.

  3. For å melde på sommercamp må du etter innlogging trykke deg videre til Kurs/Trening. I listen finner du alle campene vi arrangerer i år. Hver camp er delt opp i nivå, les beskrivelsen og se hvor din sønn/datter hører til. Om du har spørsmål angående campene tar du kontakt med henning@stavangertk.no.

P.S du må huske å logge deg inn med barnets profil ellers er du selv som medler deg på sommercampen. 

Innhold:

Det vil hver dag være ca. 3-4 timer tennis og ca. 2-3 timer med andre aktiviteter – ulike ballspill og tennisspesifikk fysisk trening med vekt på koordinasjonstrening og balansetrening. Aktivitetene vil foregå både inne og ute. Felles lunsj serveres ca. 11:30, og frukt rundt kl. 14:00.  

 

Oppmøte og henting:

Aktivitetsopplegget starter 09:00. Det vil være trener til stede på anlegget fra 08:00. De som ønsker å sette av barna i tennisklubben allerede 08.00, kan gjøre det. I tiden fram til 09:00 kan de spise medbrakt frokost eller bare slappe av på anlegget. Aktivitetsopplegget er ferdig 15:30. Trenerne vil være til stede til 16:00 hver dag. Hovedbase vil være Hafrsfjorbanene, dvs. uteanlegget i Hognes gate 30. 


Priser:

Medlemmer: 1900kr

Ikke-medlemmer: 2200kr

 

Prisen du får oppgitt i SENSERIO avhenger på om du har kjøpt medlemskap eller ikke. 

 

Følg lenken under og velg "Kurs/trening" 

 

Påmelding sommercamp 2017

 

 

Medlemskap

Om du ønsker å kjøpe medlemskap gjør du også dette gjennom SENSERIO. Etter at man er logget inn går man inn på varer og velger den type medlemskap man ønsker. Kjøper man familie medlemskap må man opprette profil til alle som er i familien og sende navn på mail til cezar@stavangertk.no slik at vi kan koble dem opp mot medlemskapet. 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter