TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Medlemskap

Regler og informasjon knyttet til medlemskap.

Skrevet av Henning Frøystein den 10.01.2010

Velkommen til Stavanger Tennisklubb!

 

Først vil vi gratulere deg med valg av idrett. Tennis er en stor verdensidrett som er i vekst i Norge, og en aktivitet som du kan ha glede av på mange nivå gjennom hele livet. Det er derfor gledelig at du har meldt deg inn i Stavanger Tennisklubb. Vi håper å kunne ta godt vare på alle våre medlemmer.

 

Medlemskontingenten i Stavanger Tennisklubb

 

Medlemskontingent kjøpes online i starten av hvert år. Ved å betale den årlige medlemskontingenten støtter du et aktivt tennismiljø som sikrer tilgang på tennisbaner også i framtiden. Det gir klubben mulighet for å drifte og vedlikeholde anleggene (ute og inne) og kunne gjøre klubben til en trivelig samlingsplass for både liten og stor i Stavanger Tennisklubb.

 

Som takk for din viktige støtte til driften av klubben, har vi lagt til ytterligere medlemsfordeler for at det skal gi hvert enkelt medlem enda større personlig gevinst av å være medlem i Stavanger Tennisklubb. I 2011 ble spilleadgang til Hafrsfjord-banene gjort gratis for alle medlemmer. I tillegg ble gullkortet introdusert, som ved å tegne dette ved å betale en lav månedspris kan spille inne utenfor åpningstidene.

 

Dessuten har vi bygget ut vårt tilbud både til barn, ungdom og voksne. Formiddags-drop in og lørdags-drop in med trener er blant de nye medlemstilbud som er etablert de siste par årene, samt liga og klubbturneringer tilpasset ulike nivå.

 

Dessuten er nå også ballrør inkludert i medlemskapet, så dette er bare å komme og hente i resepsjonen. Vi har dessuten økt utstyrsrabatten i tennisbutikken fra 10 til 15 %. Nye medlemmer må huske å hente medlemskort i resepsjonen.     

 

 

Du melder deg inn i klubben via denne linken:

https://www.matchi.se/facilities/stavangertk?lang=no

 

Her en oppsummering av medlemsfordelene:

 

Hva er forskjellen på medlemskontingent og treningsavgift?

 

Man kan velge å være medlem i klubben uten å delta på klubbtrening. Da betaler man bare for medlemskapet. Men alle som er med på klubbtreninger må være medlem – uten medlemskontingenten kan vi ikke ha administrasjon, vaktmester til å drifte anleggene, etc.. Treningsavgiften dekker baneleie, treningsutstyr og trenerlønn.

 

Informasjonsflyt/henvendelser:

Klikk innom www.stavangertk.no hver uke – nesten daglig legges det ut invitasjoner og informasjon om aktuelle begivenheter. Man finner det meste av informasjon på denne hjemmesiden – skulle du ha spørsmål som ikke hjemmesiden kan gi svar på, tar du kontakt med resepsjon eller administrasjon.

 

Takk for at du er medlem i Stavanger Tennisklubb!

 

Medlemsregler:


Rabatt:

 

Medlemstype: 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter