TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Ny tennisspiller?

Lurer du på om du skal bli med i Stavanger Tennisklubb?

Skrevet av Henning Frøystein den 30.11.2009

Trening/kurs

Den beste måten å starte i klubben på, er å bli med i klubbens organiserte aktiviteter.  Vi tilbyr trening for både barn, ungdom og voksne. På denne måten blir du kjent med likesinnede spillere. 

Er du nybegynner, bør man melde seg på introkurs. Dette er en uforpliktende måte å starte på. Introkursene kan gå over en weekend eller 1-2 ukedager over 3-12 uker. Dette er nærmere spesifisert i kursinvitasjonen. Her må man ikke være medlem for å delta.

Kurskalender barn 5 - 12år

Kurskalender ungdom 13 -19år

Kurskalender voksne

Skal du gå videre, og ønsker å delta på klubbens organiserte treninger, så må man være medlem. 

Priser og tilbud

Medlemskap

Om du nøyer deg med å gå å spille på egen hånd med egne makkere, melder du deg inn i klubben ved å fylle ut og levere innmeldingsskjema. Første gangs medlemskap kan betales i resepsjonen, eller du kan betale via nettbank. Når du er registrert som medlem i klubben, vil medlemskontingenten sendes ut i januar hvert år.

Medlemskap følger kalenderåret. Om du melder deg inn i andre halvdel av året, betaler du halv kontingent.

Medlemspriser, medlemsregler og medlemsfordeler

Innmeldingsskjema

Fast baneleie

Det er stor rift om banetimene. Det er mulighet for å søke om å få reservert fast bane for et år om gangen. Disse timene blir fordelt 1. august. Abonnementssesongen varer fra ca. 15. august til ca. 20. juni. Det er mulig å sende inn søknad også etter at sesongen har startet. Kontakt administrasjonen.

Søknadsskjema

Leie bane fra gang til gang

Sjekk ut banebooking-oversikten - da kan du se når det er ledig for å leie bane. Bane reserveres på nett, og man trenger ikke å være medlem. (men du må opprette en bruker). Skal du imidlertid leie bane mer enn 2-3 ganger, anbefaler vi deg å bli medlem. Baneleien er mye lavere for medlemmer.   

Hvordan reservere bane?

 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter