TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Generell info TFO
TFO

Generell info TFO

Nedenfor følger informasjon som gjelder de som skal delta i TennisFritidsOrdning:

Skrevet av Cezar Johansson den 19.02.2016

Barna er velkomne til å komme til oss fra 13:00. Hver dag har en vi TFO vakt som registrerer oppmøte. Om man ikke har mulighet til å komme på trening en dag ber vi deg sende mail til tfo@stavangertk.no.
Fra klokken 13:45 serverer vi mat til barna i kantinen, dette er brødmat som barne selv smører med det pålegget de liker.

Etter at barna har spist starter vi opp aktivitetene på banen 14:15. Frem til da kan barna spille bordtennis, gjøre lekser, se på tv eller gå ut på banen og starte oppvarming eller spille på egenhånd mot vegg eller med andre. Eller rett og slett bare være sosial i minuttene før treningen starter.

15:15 får barna en 15 minutters pause hvor vi serverer frukt. 15:30 avlustter vi dagen med 30 minutter tennis frem til 16:00. Klubben er bemannet og barna blir passet på frem til de blir hentet. 

I baneprorammet står det hvem som er barnets trener, og denne trener har hovedansvaret for spilleren.  Det kan også hende at noen bytter gruppe/trener i løpet av semesteret.
Baneprogrammet finner du her.

Merk at alle som er med på TFO, hører hjemme i et planetteam på lik linje med de som trener utenfor TFO-systemet. Det er viktig å merke seg hvilket team man tilhører - dette gir adgang til planetaktiviteter i helgene utover i sesongen! Les mer: Om planetteam.

 

Meld på her

 

Faktura sendes en gang i måneden til oppgitt e-post-adresse. Fakturahenvendelser:regnskap@stavangertk.no

Sportslige og øvrige henvendelser kan gjøres til Henning Frøystein - henning@stavangertk.no


Priser:

1 dag/uke: 966 kr/mnd
2 dager/uke:1828 kr/mnd
3 dager/uke: 2586 kr/mnd
4 dager/uke: 3186 kr/mnd
5 dager/uke: 3760 kr/mnd 

Det er én måned oppsigelstid. 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter