TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

TFO 2015/2016

Her følger sesonginformasjon til deltagere på TFO.

Skrevet av Henning Frøystein den 06.08.2015

Til alle dere som går på TFO, 

Vi er glade for at vi fortsetter å ha god oppslutning om vår TFO. De aller fleste som gikk på TFO i 2014/2015, er fortsatt med. Noen har gått over til treningsgrupper på ettermiddagen etter flere år på TFO, og det er nettopp det vi håper: at tennis er så kjekt og at TFO er så sosialt og utviklende at dere vil fortsette i Stavanger Tennisklubb, og benytte dere av klubbens mangfoldige tilbud.

Samtidig er det viktig å understreke at TFO er et tilbud man kan benytte seg av lenge. Vi har barn fra 6 til 12 år, og vi har både røde, oransje og grønne grupper, hvor spillerne befinner seg enten på nivå 1, 2 eller 3 innenfor de ulike stadiene. Vi ønsker nemlig at treningsøktene skal tilpasses de ulike nivåene og at det gis individuelle tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver. Vi opererer derfor med faste grupper, slik at relasjonen trener-spiller kan bli best mulig og oppfølgingen tett og god. I blant slår vi imidlertidig sammen grupper for variasjonens del - det tror vi spillerne synes er gøy og kan være utviklende.

Det siste året har vi forsøkt å sette et ekstra søkelys på det sportslige innholdet for å prøve å få til enda mer kvalitet i treningsøktene, og vi har laget et mer strukturert opplegg som samkjører trenerne i større grad. ROG123 er først og fremst et trenerverktøy, men alle er velkomne til å laste ned og ta en titt på dette. I tilknytning til dette startet vi i vår å dele ut diplomer for å markere når gruppene når et nytt nivå. Diplomene må signeres av to trenere for å være gyldig slik at det er en samstemt mening om at spillerne mestrer de ferdighetene ROG123 skisserer.

TFO 2015/2016

Første dag på TFO er mandag 17. august, og siste dag er fredag 17. juni. 

Oversikt over når TFO utgår høsten 2015 og våren 2016

Treningssted

Tennishuset, Gunnar Warebergs gate 9. Det er bare ved spesielle omstendigheter at oppmøte er andre steder enn dette, og i tilfeller hvor oppmøtested endres, skal informasjon gå ut direkte på e-post flere dager i forveien. 

Registrering

Fra og med i høst, skal barna krysse av for møtt når de ankommer Tennishuset. Oppmøtelisten ligger på lett synlig plass i resepsjonen. TFO-vakten vil hjelpe til og se til at alle registrerer seg ved ankomst. Det er også TFO-vakten som skal motta fraværsmeldinger. Fraværsmeldinger sendes til tfo@stavangertk.no eller til 48240476. Disse meldingene leses avTFO-vakten. TFO-vakten kan for øvrig nås på tlf 51 55 16 22. 

Kiosken stenges

Fra og med i høst holdes kiosken vår stengt fram til 16:00. Vi ønsker at barna har med seg sunn matpakke og nøyer seg med frukt i fruktpausen, og heller finner på andre ting enn å gå til kiosken og handle snop.

Betaling

TFO blir framover fakturert forskuddsvis, og faktura kommer månedlig. 

Oppsigelse

Det er en måned oppsigelsestid dersom man ønsker å slutte på TFO. Oppsigelsestiden gjelder fra utgangen av inneværende måned. Oppsigelse skal sendes til regnskap@stavangertk.no

Kontaktperson

Henning Frøystein er kontaktperson for TFO, og er den som skal kontaktes hvis det er spørsmål som ikke er naturlig å ta opp med trener. henning@stavangertk.no / 51 55 16 22

Turneringer, samlinger og aktiviteter utenfor TFO

De som ønsker å delta på interne turneringer, samlinger og tilstelninger etc. bør melde seg inn i STKs Tennisunivers. For 200 kr. pr. halvår blir man tildelt et planetteam, og her får man gratis tilgang til 3-5 aktiviteter pr. halvår. Les mer om STKs Tennisunivers

De som ønsker å delta på åpne/eksterne turneringer og klubbarrangement, må melde seg inn som medlem i Stavanger Tennisklubb. For 1000 kr. pr. år får man spille gratis på utebanene, leie bane til redusert pris og anledning til å delta på turneringer/arrangement Stavanger Tennisklubb eller andre tennisklubber arrangerer. Innmelding som medlem

 

 

 

   

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter