TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Planetsamlinger

Skrevet av Henning Frøystein den 05.08.2014

Planetsamlinger er interne klubbsamlinger som tilbys og tilrettelegges for den aktuelle planet. Samlingene går i helgene og vil typisk være i 1,5-2 timer enten lørdag eller søndag eller begge dager, alt etter som. Sjekk ut planetprogrammet for din planet for å se når det arrangeres samlinger for din planet. 

Poenget med samlinger er å bli kjent med andre jevnaldrende på omtrent samme nivå, og være et supplement til de ordinære treningene.  Mens en trening har større fokus på instruksjon og treningsmodeller, har en samling mer fokus på lek, spill og det sosiale. En samling skiller seg også fra en vanlig trening ved at samlinger har en lengre varighet, og er ofte i større grupper i og med at samlingene tilbys for alle treningsgrupper innenfor en planet. Det blir lagt opp til spill, og man må være i stand til å kunne spille med en partner for å delta. 

Samlingene har ofte et allsidig og sosialt snitt. Noen samlinger inkluderer mat.  

Vi fakturerer 250 kr. pr. halvår. Da kan man delta på alle planetsamlingene som det inviteres til. Vi garanterer minst tre samlinger pr. halvår, som regel tilbyr vi fire.  

Dersom man ikke ønsker å være med i et planetteam, sender man melding til henning@stavangertk.no. 

Påmelding til planetansvarlig eller ved å skrive deg opp på påmeldingslisten på oppslagstavla. 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter