TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Planetcuper

Skrevet av Henning Frøystein den 05.08.2014

Planetcuper er interne turneringer beregnet på de spillerne som er i den aktuelle planeten. Dvs. at man slipper å møte spillere som er mye mer erfarne. Det er imidlertid ikke til å unngå at noen spillere er flinkere eller mer erfarne enn andre, men veldig stor forskjell skal det ikke være. 

Planetcup gjennomføres i løpet 2-4 timer, og i løpet av denne tiden skal man minst ha spilt tre kamper uansett resultat. Kampene som spilles er i et lite format, slik at spillerne heller får mange og korte kamper mot ulike motstandere. 

Vi legger opp til en enkel organisering og lite høytidelig ramme, da dette handler om å få kamperfaring og at barna lærer seg å telle, fair play og få positive opplevelser med turneringsdeltagelse. 

Planetcupene skal være en forberedelse til de åpne turneringene hvor både kampformat og turneringsformat er større. 

Pluto cup spilles med rød ball og på minibane

Merkur cup og Neptun cup spilles med oransj ball og på midibane

Tellus cup og Saturn cup kan spilles både med oransj ball og med grønn ball, avhengig av hva det er invitert til og hvordan evt. klasser deles inn. I hovedsak går disse turneringene med grønn ball, men det å spille med oransj ball kan ha en positiv effekt også for disse spillerne. 

Jupiter cup spilles med gul ball. Det arrangeres vanligvis ikke så mange Jupiter-cuper p.g.a. ferdigheter og turneringserfaring tilsier at disse spillerne har tilgang på åpne turneringer som f. eks. Juvesen cup, RM/VM etc. 

Alle deltagere i planetcup får medalje. 

Har man samlet fem medaljer, kan man bytte inn i pokal. 

Har man samlet to pokaler/ti medaljer, kan man bytte inn i større pokal. 

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter