TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

TFO høst 2012

TFO høst 2012

Her detaljer rundt vår Tennisfritidsordning. Oppdatert 09.08.12

Skrevet av Henning Frøystein den 09.08.2012

Generell informasjon om den nye sesongen, treningstider, velkomstskriv for nye STKere, regler og hva man skal ha med seg, kontaktopplysninger trenere, gruppe-, trener- og banefordeling m.m. finner dere her: Sesongstart 2012-2013 

Nedenfor følger litt ekstra informasjon som gjelder de som skal delta i TFO:

Barna er velkomne til å komme til oss fra 13:00. Vi anbefaler at alle får med seg en god matpakke som de spiser ved ankomst til tennisklubben. Kiosken vår er stengt fram til 15:00, så det er ikke mulig å kjøpe noe når de kommer.

Fram til vi starter opp aktiviteteten på banen 14:00 kan barna spille bordtennis, gjøre lekser, se på tv eller gå ut på banen og starte oppvarming eller spille på egenhånd mot vegg eller med andre. Eller rett og slett bare være sosial i minuttene før treningen starter. Men aller først må de altså spise matpakken sin for å klare å komme seg gjennom to timer med trening!

I baneprorammet står det hvem som er barnets trener, og denne trener har hovedansvaret for spilleren. På TFO lager vi imidlertid i blant store grupper for å lage kjekke oppvarminger og leker, eller spiller i større grupper for å variere og i blant bryte opp de faste gruppene. Det kan også hende at noen bytter gruppe/trener i løpet av semesteret.

Etter ca. en time trening, tar vi en pause og serverer frukt, før vi går ut på banen og avslutter enten med mer tennis eller andre fysiske aktiviteter!

Merk at alle som er med på TFO, hører hjemme i et planetteam på lik linje med de som trener utenfor TFO-systemet. Det er viktig å merke seg hvilket team man tilhører - dette gir adgang til planetaktiviteter i helgene utover i sesongen! Les mer: Om planetteam 2012-2013.

Faktura sendes en gang i måneden til oppgitt e-post-adresse. Fakturahenvendelser: regnskap@stavangertk.no

Sportslige og øvrige henvendelser kan gjøres til Henning Frøystein - henning@stavangertk.no


Priser:

1 dag i uken: 850 kroner pr. måned
2 dager i uken: 1600 kroner pr. måned
3 dager i uken: 2250 kroner pr. måned
4 dager i uken: 2750 kroner pr. måned
5 dager i uken: 3250 kroner pr. måned

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter