TFO-film

Sosiale medier

Tennisbursdag

Skal du feire bursdag?

Prøv tennisbursdag

Les mer

Påmelding åpne turneringer

Registrerte påmeldinger 2010/2011

Registrerte påmeldinger 2010/2011

Da har vi omsider lagt ut en oversikt over alle de som er meldt på til sesongen 2010/2011. Oversikten viser alle som har meldt seg organisert trening (TFO, tennisskole, konkurransegrupper) - heretter kalt STKs Tennisunivers

Skrevet av Henning Frøystein den 12.07.2010

Sjekk om ditt navn er kommet med, og om opplysningene stemmer. Treningstider, klubbteam, trener osv. vil det komme informasjon om på et seinere tidspunkt. Det er en stor kabal å legge, så vi må avvente med å offentliggjøre dette til vi får på plass alle brikker medio august.

Legg merke til at
- TFO starter 16. august - utendørs
- Tennisskolen for barn, altså tennisuniversets røde, oransje, grønne og gule planeter, starter 23. august - utendørs
- De gamle konkurransegruppene, heretter kalt blå planeter, starter 23. august - grunnlagsperiode fysisk
- Voksengrupper starter 23. august - utendørs
- Introkurs (5-10 timer) blir satt i gang ved behov i oktober/november
- Trening flyttes innendørs fra og med 3. september

Oversikt påmeldinger til STKs tennisunivers 2010/2011

Vi sender i år ikke ut brev eller e-post til hver enkelt spiller - i år legger vi ut en oversikt på hjemmesiden. Hver enkelt spiller kan lese seg fram til treningstid og den informasjon som er relevant før første trening. Det vil dessuten innehold et velkomstbrev med hva man skal ha med, hva vi forventer av spillerne i forhold til regler på trening osv.

Utendørsanlegget vårt er lokalisert i Hognes gate 30 - noen hundre meter ovenfor Madla Amfi. All trening om sommeren foregår her.
Innendørsanlegget vårt på Tjensvoll har adressen Gunnar Warebergs gate 9. Vi holder stengt her fra 23. juni til 2. september.

Minner om at oppsigelsesfrist er 3. september. De som har meldt seg på og fått plass på en gruppe, må belage seg på å betale fakturaen som blir tilsendt til oppgitt e-post-adresse.

Mvh

Henning Frøystein
Tennisuniversets mann

På ferie 12.-18. juli - e-poster vil bli besvart når jeg er tilbake på jobb 19. juli. For hastespørsmål, ring 51 55 16 22 innenfor vår åpningstid i juli og august: 10:00-18:00 mandag til fredag.

 

 

Tilbake   Utskriftsvennlig versjon   Abonnér på nyheter